بررسی محصولات شرف شمس

در این مقاله به فواید و ویژگی های انگشتر شرف شمس می پردازیم و با تعبیر حرز شرف شمس (دعای حکاکی شده بر پشت سنگ عقیق زرد و آداب ویژه در 19 فروردین) آشنا می شویم. و ارزش. با خواندن این مطلب به معنای این دعا و خواص و فواید انگشتر و گردنبند شرف شمس پی خواهید برد. با شرف آنلاین (sharafonline) باشید.
فضیلت شرافت خورشیدی
انگشتر شرف شمس، سنگ، گردنبند شرف شمس و حتی نیم ست و دستبند شرف شمس، به هر شکلی که باشد، برای ایمن ماندن در مسافرت و دفع بلا و حفظ جان انسان است. از دیگر خواص عقیق زرد شرف الشمس می توان به مفید بودن برای کودکان و همچنین تغذیه اشاره کرد. آرامش خاطر یکی از خواص حرز شرف الشمس است و درمان کننده چشم های بیمار و رفع امیال و آرزوها و بهبود برخی بیماری های جسمی و روحی به ویژه افزایش قوای بدنی است که دستگاه گوارش را پاکسازی و تصفیه می کند و تأثیر بسزایی دارد. . تاثیر بر جذب و هضم غذا و سیستم گردش خون در بدن و چاکرای سوم و لوزالمعده و پانکراس و دیواره متصل به این دو غده.

شرف الشمس و ویژگی های آن چیست؟
شرف شمس بر اساس باورهای رایج، نگینی به رنگ زرد است، اما در منابع اسلامی، شرف شمس سنگ نیست، بلکه ذکری است منسوب به حضرت علی (ع) که نشان خاصی در پشت رنگ زرد که توسط افراد مجرب تراشیده شده است. عقیق یک سنگ قیمتی است. . این ذکر که یکی از اسماء الله است دارای 13 حرف، 4 حرف از تورات، 4 حرف از انجیل و 5 حرف از قرآن کریم است. شرف شمس را هر سال یک بار در ساعات معینی از 19 فروردین ماه برگرفته از تقویم های نجومی بر روی عقیق زرد حک می کنند.
البته امید اول ما الله و اهل بیت (ع) است و باید حاجت خود را از آنها بخواهیم. علاوه بر خواص خورشید، خواص ویژه سنگ های عقیق و قدرت نام مقدس است. پشت نگین مراقبت حک شده است. تأثیر سریع و پیشرونده این گوهر در توسعه زندگی به طور گسترده پذیرفته شده است و منجر به باز شدن سریعترین زمان در کاملاً قابل مشاهده خواهد شد.
در روز شرف شمس از ساعت 11 صبح تا 23 تصویر شرف شمس را روی طلا، عقیق زرد، پارچه زرد می کشند یا نقاشی می کنند یا روی کاغذ یا پارچه با رنگ زرد می نویسند. دعای داده شده را بنویسند و بخوانند، می نویسند، سپس هر چه از خدا نیاز دارند زیر دعا می نویسند و در قرآن می نویسند.
اما شخصیت های مخفی از نوع شرف الشمس در کتاب «جناح الوافیه» معروف به «مصباح کفعمی» یافت می شود. کفعمی در حاشیه کتاب می نویسد: «در برخی از کتب علمای شیعه دیدم که این تصویر را امیرالمومنین (علیه السلام) روایت کرده است، هنگامی که در راه جهاد بود، این تصاویر را بر روی یک عکس داشت. سنگی که بر جاده تکیه دارد.» چنین کرد و گفت: این رمز پیروزی ماست. به نظر می رسد که چنین نقل قولی قوی نیست; زیرا سند این سنت تا امیرالمومنین (ع) ذکر نشده بود. مرحوم شیخ بهایی نیز در کتاب «سر المستطر» با اندکی تعدیل همین شکل را آورده است. البته در کتب مذکور این صورت «شرف الشمس» نامیده نشده است و احتمالاً صاحب نظران خاتوم و اذکار گمان کرده اند که این صورت در شرف شمس - یعنی 29 فروردین - نوشته شود که ساعت خوبی است. و باعث اثر می شود. بیشتر اینجوری میشه